miercuri, 22 decembrie 2010

10 cereri haioase in casatorie

1. Mihai: "Am a cerut-o pe Ioana in casatorie punand inelul intr-o cupa cu crema de zahar ars. Da, a muscat din inel dar din fericire nu s-a lasat cu programari la dentist."

2. Radu i-a adresat marea intrebare Dianei astfel: "Errr….hmmmm…err……" Cu mare prezenta de spirit Diana a raspuns "Nu mi-e foarte clar dar in principiu , da." Sunt casatoriti de 5 ani.

3. Cristina si Andrei (de 4 ani impreuna), decizie comuna la o bere: "Auzi mai puiu, da' noi de ce nu ne casatorim?" "Pai nu m-am gandit neaparat, hai sa ne casatorim, nu?" "Hai" "Alo, mama… eu ma marit."

4. Miri l-a cerut pe sotul ei in casatorie la primul zbor cu avionul intr-un acces de panica. "Nu stiam ca am frica de zbor cu avionul. Cand am decolat m-am speriat atat de tare incat am reactionat ca si cum era ultima mea sansa de a face asta."

5. Catalin si Teodora s-au casatorit dupa ce s-au…. despartit. "Eram impreuna de 2 ani si locuiam impreuna, dar simteam ca lipsea ceva… ", povesteste Teodora. "Cand i-am spus ca am nevoie de o pauza si vreau sa ma mut el a inteles. La o luna dupa a venit sa ma intrebe daca m-am linistit si daca e gata pauza, ca el vrea sa ma ia de nevasta. Cred ca asta imi lipsea de fapt…"

6. Ana si Liviu s-au placut atat de mult din prima secunda in care s-au cunoscut incat nu s-a pus problema unei cereri in casatorie. La o saptamana dupa ce s-au intalnit prima oara erau la starea civila alaturi de cativa prieteni si semnau.

7. Costi a cerut-o pe Elena in casatorie in gluma… nu erau impreuna, doar amici, se stiau de ani buni. Se amuzau pe seama faptului ca vor ramane necasatoriti din cauza ca devenisera prea pretentiosi. "I-am zis in gluma Elenei, ca oricum daca se impune, pana la urma ne putem casatori unul cu celalalt ca sa bifam si obligatiile sociale, sa ne multumim si parintii si eventual sa ne facem un credit. Iar Elena mi-a raspuns ca ea s-ar casatori cu mine si ieri. Si uite-asa…"

8. Pe Cristina nu a cerut-o Raul propriu-zis in casatorie pentru ca nu a apucat, ea a gasit inelul dosit intr-o… oala de ciorba din dulap, unde el ar fi jurat ca nu se va gandi sa caute vreodata intrucat ea nu gateste…

9. Carmen s-a casatorit cu Mihai ca in comediile romantice in care ea este inabordabila zeita iar el o iubeste in secret de amar de vreme… "Mi-a zis pe nerasuflate intr-o seara la mare: stiu ca ai sa zici nu motiv pentru care mi se pare teribil de interesant sa te intreb totusi, vrei sa fii sotia mea? Normal ca pe moment m-am socat si am zis ca mai bine… stam putin de vorba. Dar dupa ce am stat de vorba si l-am cunoscut mai bine in perioada urmatoare, a fost cat se poate de DA."

10. "La mine a fost simplu" povesteste Alex. Am zis: "Oana, do you wanna…?" happy

Un comentariu: